REJSEGILDE på OPP projekt

 

D. 2. juni var der højt humor i de rå bygninger i Tølløse Plejecenter. Rejsegildet blev fejret i fuld solskin, og det var som om at det var ganske let at forestille sig, hvor dejlige rammer her venter de 65 kommende beboere. Allerede nu kan udsigten over nabosøen nydes og på dagen blev der serveret pølser af slagteren selv til de over 200 fremmødte.

Borgmesteren var imponeret

Søren Kjærsgård, borgmester i Holbæk Kommune, har fulgt processen lige fra begyndelsen. Ved rejsegildet erindrede han, at det kun var få måneder siden, at 1. spadestik blev taget på den bare mark. Meget er skudt i vejret siden da og det flotte resultat kunne man nu nyde en sommerdag i begyndelse af juni måned! Borgmesteren sluttede sin tale med at udbringe et leve for håndværkerne og byggeriet.

Et godt samarbejde

Direktør for Danske Diakonhjem, Emil Tang, kunne supplere og takke for et godt samarbejde med de involverede parter. Det samme var tilfældet fra byggefirmaet JPF, som kunne oplyse, at det også er rigtig flot, at ikke én eneste arbejdsskade er indrapporteret i det store byggeri.

Byggeriet står færdigt til ibrugtagning først i det nye år.

Følg processen på:

http://www.diakonhjem.dk/opp-toelloese-plejecenter

Foto: Per Buurgaard Christensen.

Borgmester, Søren Kjærsgård, siger tak til håndværkerne for den store indsats. Foto: Per Buurgaard Christensen.

Direktør, Emil Tang, takker for samarbejdet med alle involverede, og siger værsgo! Foto: Per Buurgaard Christensen.