Danske Diakonhjems nye friplejehjem i Valby er i Børsen

Danske Diakonhjem udvider i Valby med et nyt friplejehjem, der forventes færdigt i september 2021.

Danske Diakonhjem har indgået en lejeaftale med Scandinavian Property Facilities, hvor vi lejer os ind i den tidligere fabriksbygning ved det gamle grønttorv i Valby, der i løbet at det næste halvandet år omdannes til et nyt friplejehjem.

De kommende beboere får store fællesområder med spisesal og aktivitetsrum, der har udsigt over København fra det store panoramavinduer fra toppen af bygningen.

Flere tagterasser vil give god adgang til fri luft og udsigt over kvarteret.

Gårdarealerne integreres med kvarterets legeplads, så plejehjemmets beboere kan nyde godt af tæt kontakt til de øvrige beboere i området.

Selv om Danske Diakonhjem lejer sig ind i bygningen, vil den naturligvis blive indrettet, så den lever op til de krav, som vi har til indretning og funktion.

Børsen har bragt en artikel den 27. maj 2020. Læs den her.

Direktør i Danske Diakomhjem Emil Tang udtaler i artiklen:
”Vores gode erfaringer med Valby Friplejehjem gør, at vi ser meget attraktive muligheder for også at skabe ideelle rammer for de ældre i ejendommen på Værkstedvej. Samtidig er Scandinavian Property Development en erfaren udvikler på dette meget specialiserede marked. Derfor er de en ideel partner for os, og vi håber at kunne udvide samarbejdet med flere nye friplejehjem i de kommende år”

Det nye friplejehjem set fra gadeniveau.

Tagterasser i flere niveau med udsigt.

Der er god plads til aktiviteter i det hyggelige gårdrum

På toppen af bygningen ligger aktivitetslokalerne med en fantastisk udsigt fra panoramavinduerne.